top of page

Personvernerklæring 

GDPR er en forordning vedtatt for å styrke databeskyttelse og personvern for enkeltpersoner innenfor EU (EU) og Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS). Hovedmålet er å gi deg større kontroll over hvordan personopplysningene dine samles inn, behandles og lagres.

Når du fortsetter med å bestille time via e-post, ønsker vi å forsikre deg om følgende:

Samtykke og åpenhet: Vi vil alltid søke ditt eksplisitte samtykke før vi samler inn personlig informasjon fra deg. Vi vil tydelig forklare hvorfor vi trenger denne informasjonen og hvordan den skal brukes.

Formålsbegrensning: Alle data vi samler inn vil kun bli brukt til det spesifikke formålet med å bestille og administrere avtalen din. Det vil ikke bli brukt til andre aktiviteter uten ditt samtykke.

Dataminimering: Vi vil kun samle inn den minimale mengden personlig informasjon som er nødvendig for å oppfylle avtaleforespørselen din. Unødvendig informasjon vil ikke bli oppsøkt.

Datasikkerhet: Vi implementerer strenge sikkerhetstiltak for å beskytte dataene dine mot uautorisert tilgang, tap eller misbruk.

Oppbevaring av data: Personopplysningene dine vil bare bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet de ble samlet inn for. Etter det vil den bli kastet eller anonymisert på en sikker måte.

Tredjepartsinvolvering: Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter uten ditt uttrykkelige samtykke, med mindre det er påkrevd ved lov.

Når du sender en e-post til oss for å gjøre en avtale, vennligst oppgi kun den nødvendige personlige informasjonen, som navn, kontaktinformasjon og foretrukket avtaletidspunkt. Hvis du har noen bekymringer om å dele denne informasjonen, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Org nr. 815799402

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page